Teknoloji

Alan Wake 2’nin Çıkış Ayı Açıklandı

Ses sanatçısı Alan Wake tarafından aktarılan bilgilerle Alan Wake 2’nin vizyona gireceği ay Kesin oldu diyelim. Elbette Remedy Entertainment tarafından yapılacak açıklamayı beklemek gerekiyor ancak dönem dönem yapılan açıklamalar da birbiri ile örtüşüyor.


İlginizi çekebilir:  Expanse Çıkış Tarihi Açıklandı


Remedy stüdyosunun 2019’da Microsoft tarafından Alan Wake’in haklarını almasının ardından 2021’de The Game Awards’da ikinci oyun duyurulmuştu.

PC (Epic Games Store), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Alan Wake 2 hakkında aslında pek bir şey bilmiyoruz. Öyle ki Sam Lake çok ürkütücü bir deneyim olacağını söyledi. Geçen yaz merak edilen detayların paylaşılacağı söylense de geçeceklerini çünkü geliştirme aşamasında ekibin tam konsantre çalıştığını ve bunu bozmak istemediklerini söyledi. Yani devamı hakkında hiçbir şey bilinmiyor.

Alan Wake 2 Çıkış Ayı Ekim Gibi Görünüyor

Geçtiğimiz günlerde yaşanan yeni gelişmeyle birlikte Alan Wake 2 ile ne zaman buluşacağımıza dair bilgiler de ortaya çıktı. Finlandiyalı geliştirici henüz doğrulamamış olsa da Monster, Madness and Magic adlı Youtube kanalına verdiği röportajda konuşan Alan Wake seslendirme sanatçısı Matthew Poretta, oyunun Ekim ayında satışa çıkmasının planlandığını belirtti.

“Ekim ayında çıkması gerekiyordu, şu anda üzerinde çalışıyoruz. Aslında geçen hafta Remedy şirketinin olduğu Finlandiya’daydım, harika insanlar.”

Poretta’nın bu yanıtı, geliştirici stüdyonun geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamayla örtüşüyor. Elbette beklenmedik bir durum karşısında gecikme olabilir ama bu durumda ekim ayını bekleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu