Haber

Bahçeli: Kılıçdaroğlu demokrat değil, klasik bir demagogdur, sonu despotluktur.

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, Ankara Etimesgut’ta düzenlenen mitingde konuştu. Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Kılıçdaroğlu’nun en ciddi karın ağrısı, savunma sanayindeki muhteşem ilerleme, ülkemizin kaydettiği muazzam ilerlemedir. 14 Mayıs’tan sonra tahammülsüzlüklerini iyice teşhir ettiler. Depremzedelerimizi ağır şekilde aşağıladılar. Aynı zamanda insanlık değerlerine de iftiradır.” sosyal medyadan depremzedelerimize beddua edenlere sesleniyorum, onun demokrasiye bağlı olduğu, kimin demokrasiye karşı konuşlandırıldığı ortaya çıkmıştır.”

“Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’de 10 milyon sığınmacı var açıklaması yalandır”

“Kılıçdaroğlu demokrat değil, klasik bir demagogdur. Sonu istibdattır. Düzensiz göçün ne demek olduğunu bilmeyen Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’de 10 milyon mülteci olduğu açıklaması da başka bir yalandır. Türkiye bu antidemokratik emellere emanet edilemez. .

Ortağı sayamadığımız kumar masasını mı bozacaksınız? Şeytanla da olsa protokol hazırlayıp imzalamaya can atan Kılıçdaroğlu’nu sandığa mı gömeceksiniz? Bu kişiyi mutfağına geri dönmemeye gönderip, ömrünün sonuna kadar video çekmeye mi mahkum edeceksiniz? Yarın sandık başına gidin.

Kılıçdaroğlu’nun Meclis’te desteği yok. Türkiye’yi inançla ve istikrarla yönetmesi mümkün değil. Güçlendirilmiş bir parlamenter sistem önerisi millet tarafından reddedildi.”

“Türk milletinin geçici milliyetçilerle işi olmaz”

Öte yandan Bahçeli, Ankara’da düzenlenen Milliyetçi Şehitleri Anma Günü töreninde konuştu. Bahçeli’nin buradaki açıklamaları şöyle:

“Fidan iken toprağa düşenler cennette çınar oldular. Vatan ve millet sevgisinin bedelini canlarıyla ödediler. Küçüklerin büyük davaları olmaz. Cemaat mensuplarından bahsetmek mümkün değil. küçük dertlere gömülen büyük davalar.Sözde ihtilaflı olup da bugün yerleşik hale gelenlerin aidiyet kanalları tıkandı.Ne bilenlerin ne de davamızın faziletinden faydalananların.

Nefsine teslim olanların şehitlerini anması, Türklüğün bekasını özümsemesi ve gereğini yapması yersiz bir beklentidir. Şehitlerimiz karşı tarafta taciz ve aşağılama yapanlardan Kübra mahkemesinde hesap soracaktır. Artık hiçbir şey gizli değil. Kandil Dağı’nı Tanrı Dağı’na bakan mağara milliyetçileriyle, kusurlu ve süreksiz vatanseverlerle Türk Milleti’nin işi yoktur. Hiç kimse maske takarak milletimizi kandıramaz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu