Haber

Çorum’da tavuk yüklü tır devrildi, sürücüsü kayboldu

Çorum’un İskilip ilçesinde feci bir kaza meydana geldi.

Bolu’dan yola çıkan Durmuş Göktaş yönetimindeki tavuk yüklü 14 ABU 391 plakalı tır, Çankırı’ya uğradıktan sonra Çorum üzerinden Ordu istikametine doğru yola çıktı.

Gece saatlerinde İskilip ilçesine gelen TIR, buradan Çorum yoluna devam etti.

kontrolden çıktı ve yuvarlandı

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR, 6 kilometre gittikten sonra yoldan çıkarak yolun sağ tarafına takla attı.

Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri olay yerine gitti. Olay yerinde TIR sürücüsüne ulaşamayan ekipler, kayıp sürücüyü bulmak için AFAD ekiplerinden yardım istedi.

sürücü bulunamadı

Bölgeye gelen AFAD ekiplerinin arama çalışmaları sonucunda sürücüye ulaşılamadı. Bu gelişme üzerine jandarma ekipleri, plakadan firma yetkililerine ulaşarak sürücünün kimlik ve telefon numarasını aldı.

‘Kaçmış olabilir’ iddiası

GBT soruşturmasında sürücünün çok sayıda trafik cezasının olduğu ve sürücünün belgesine alkollü araç kullanmaktan el konulduğu belirlenirken, kazadan sonra kaçmış olabileceği değerlendirilerek arama çalışmalarına son verildi.

Tavuklar için araç gönderilecek

Tır sürücüsüne ulaşmak için yapılan tüm aramalar sonuçsuz kalınca sabah saatlerinde TIR sürücüsüne ulaşmaya çalışan jandarma ekiplerinin ısrarı üzerine sürücü Durmuş Göktaş’tan “Eve gidiyorum, geleceğim” mesajı geldi. eve gidince seni ararım” Daha sonra telefon kapatılınca iletişim kesildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, firma sahiplerinin devrilen TIR’dan tavukları almak için başka bir araç gönderecekleri öğrenildi.

haber-kula.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu