Haber

Cristiano Ronaldo Al Nassr’dan ayrılıyor mu? Cristiano Ronaldo’nun yeni takımı hangisi?

Al Nasr Cristiano Ronaldo ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo ayrılıyor mu? Cristiano Ronaldo Al Nasr Cristiano Ronaldo’nun yeni takımı hangisi sorularına cevap mı arıyorsunuz? Suudi Arabistan ekibinin teknik direktörü Rudi Garcia, Cristiano Ronaldo için çarpıcı bir açıklama yaptı. Cristiano Ronaldo Al Nasr Kimden ayrılıyor? Cristiano Ronaldo’nun yeni kadrosu kim? Detaylar burada…

CRISTIANO RONALDO AL NASSR’DAN GİDİYOR MU?

Al Nasr Suudi Arabistan ekibinin teknik direktörü Rudi Garcia, ekiple 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo için çarpıcı açıklamalarda bulundu. senin kariyerin Al Nasr 1999 yılında bitirmesi beklenen Portekizli yıldız için tecrübeli teknik direktör, “Ronaldo’nun önümüzdeki yıllarda yine Avrupa’da forma giyeceğini düşünüyorum.” dedim.

Ronaldo’nun geleceği hakkında konuşan Rudi Garcia, “Ronaldo, rakip defansları aşmamızda bize büyük katkı sağlayacak. O dünyanın en iyilerinden biri. Al-Nassr’ın mesleğinin son takımı olacağını düşünmüyorum. Ronaldo’nun önümüzdeki yıllarda tekrar Avrupa’da oynayacağını düşünüyorum.” .

HENÜZ GOL OLMADI

Suudi Arabistan ekibiyle iki resmi maça çıkan Cristiano Ronaldo, artık gol atamaz oldu. Al Nassr ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli yıldız yıllık 200 milyon euro kazanıyor.

habermerkezefendi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu