Ekonomi

D-Marin, Yunanistan’daki yat limanının dönüşümünü üstlenecek

İSTANBUL (İGFA) – Bu ortaklığın bir parçası olarak D-Marin, Pilos’ta Yunanistan’ın yanı sıra dünyanın her yerinden seçkin konukların yatçılık deneyimlerini zenginleştirmek için tasarlanmış birinci sınıf ve çağdaş bir tesisi hayata geçirmeyi planlıyor. Bu sayede Pilos Marina, D-Marin’in müşteri hizmetleri odaklı yaklaşımından, lüks tesislerinden ve dijitalleşme ve inovasyona yönelik 10 milyon Euro’yu aşan yatırımlarından yararlanacak.

Pilos ile kümede seçilen marina sayısı 20 lokasyona ulaştı.

Pilos’un yanı sıra D-Marin’in Yunanistan’da üç özel marinası daha bulunmaktadır. Şirket, son altı ayda satın aldığı dört yeni marina ile İtalya ve İspanya pazarlarına da giriş yaptı.

Toplam uzunlukları 30 metreyi bulan 129 teknenin bağlanabileceği Pilos Marina’da özellikle yerel balıkçı filosu için dubalar da yer alacak. Navarino Körfezi’nde yer alan yat limanı, rüzgara karşı oldukça korunaklı bir konumdadır.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan D-Marin CEO’su Oliver Dörschuck, “Mesinya bölgesi Akdeniz’in en iyi yatçılık merkezlerinden biri olma potansiyeline sahip. Saygın ortağımız TEMES ile birlikte, yerel ihtiyaçları sürece entegre ederken, burada sunulan hizmetleri dönüştürerek bu olağanüstü konumu deniz turizmi haritasının bir parçası haline getirmeye kararlıyız.”

Pilos Marina yatırımı kapsamında yerel alanda imar çalışmaları yapılacak ve daha fazla otopark ve aktivite alanı sağlamak için diğer imkanlar geliştirilecektir. Tüm bu süreçler dijitalleşme ve sürdürülebilirlik odaklı olacak. Genişletilen marinadan tüm halk hiçbir bedel ödemeden özgürce yararlanabilecek.

haber-cumayeri.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu