Haber

E-devlet TOKİ İstanbul Tuzla çekiliş sonucu sorgulama linki! TOKİ sonuç ekranı linki! TOKİ Tuzla çekiliş sonuçları linki! Toki çekiliş sorusu!

İstanbul’da yapılacak 50 bin konuttan 20 bin 920’si ile bin 45 yedek vatandaşın çizimleri bugün tamamlandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çekilişin son gününe ilişkin yaptığı açıklamada, “Çekimler bitti, vatandaşlarımıza, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Herkesi yerleşmeye davet ediyorum.” Tuzla, yaşam standardı yüksek bir semtte yaşa ve yaşa.” söz konusu. TOKİ Tuzla çekiliş sonuçları toplu konut projesine başvuran vatandaşların gündeminde. İşte E-devlet TOKİ İstanbul Tuzla çekilişi sonuç sorgulama linki! TOKİ sonuç ekranı linki! TOKİ Tuzla çekiliş sonuçları linki! Toki çekiliş sorusu!

TOKİ İSTANBUL KURULU SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

İstanbul’da 50 hak sahibi için devam eden “İlk Evim” projesi kura çekimi 19 Nisan’da sona erecek. TOKİ çekiliş sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve e-Devlet’in internet sitesinden sorgulanabilecek.

E-DEVLET TOKİ TUZLA KURULU SORGU SONUÇLARI!

TOKİ toplu konut projesine başvuran vatandaşlar, çekiliş sonuçlarına E-Devlet üzerinden ulaşabilecek. TOKİ çekiliş sonucunu sorgulamak için BURADA

Tuzla Şadi Yazıcı’nın ilk çekilişiyle başlayan ve 29 Mart’ta sona eren çekilişe Tuzla Belediye Başkanı Dr. 475 bin 330 vatandaş katıldı. Silivri Selimpaşa’da 200 konut. Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler’de yapılacak 28 bin 340 konut için 1-19 Nisan tarihleri ​​arasında kura çekilecek.

“PARA VEREN VATANDAŞLARIMIZI TUZLA’DA AĞIRLAMAKTAN MEMNUN OLACAĞIZ”

Kurayı değerlendiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İlk konutum ilk işyerim projesi kapsamında İstanbul’da yapılacak konutların 20 bin 920’sini kapsayan büyük bir proje olan Tuzla’da yapılacak. Türkiye genelinde 500 bin konut, 1 milyon konut ve 50 bin işyeri. Tuzla’da başladı. Ayın 16’sında başlayan ve bugün sona eren kura çekimi 1.455’lik yedek çekilişle tamamlandı. Böylesine muhteşem bir projeye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz ve projenin bitmesiyle birlikte 20 bin 920 vatandaşın aileleriyle birlikte inşallah Tuzla’ya gelmesini bekliyoruz. “Kendilerini Tuzla’da bir arada ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim. İstanbul’un parlayan yıldızı olarak ortaya çıkan Tuzla’mız, muhteşem bir yaşam standardına sahip olacak bu rezidanslarla çok daha büyük bir boyut kazanacak. altyapı, standartlar ve donanım… Şimdiden hoş geldiniz diyorum.” söz konusu.

“KALICI KONUTLAR BURADA VE ORADA BİTECEK”

Yazıcı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Dünyada benzeri olmayan bir proje için kura çekimi nedeniyle Sayın Bakanımız ve TOKİ başkanımız deprem bölgesindeki kalıcı yapılaşma çalışmaları nedeniyle burada olamadı. Cumhurbaşkanımızın deyimiyle. Buradaki ilk konutum, ilk işyeri projem, sözleri deprem bölgesinde tutuldu.Vatandaşlarımızın yaralarını sararak kalıcı konutların yapılması ve bu zamana kadar konuştukları projeler, buradaki konutlar ve kalıcı konutlar. oradaki konutlar da aynı şekilde bitecek.

“HERKESİ YAŞAM TARZI YÜKSEK BİR İLÇEDE YAŞAMAYA DAVET EDİYORUM”

Bugün yapılan kura çekimi ile sözün yeniden konuşulacağını ve hayata geçirileceğini bilen vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanımızın bu projesi için buradaydı. Tüm çekilişler bitti, vatandaşlarımıza, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Herkesi Tuzla’ya yerleşmeye, yaşam standardı yüksek bir ilçede yaşamaya ve yaşamaya davet ediyorum.”

haber-serinhisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu