Haber

Erzurumspor FK – Keçiörengücü Maçı Sonrası Teknik Direktörlerden Açıklamalar

– Erzurumspor FK – Keçiörengücü maçı sonrası

Cenk Özcan: “Maç tamamen taktiksel bir mücadeleydi ve sonunda kazanan taraftaydık”

Hakan Kutlu: “Seyircimiz önünde oynadığımız maçı kazanmak istedik”

ERZURUM – Trendyol 1. Lig 9. hafta karşılaşmasında Ankara Keçiörengücü, deplasmanda Erzurumspor FK’yı 1-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Erzurumspor, evinde konuk ettiği Ankara Keçiörengücü’ne 1-0 yenildi. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankara Keçiörengücü Teknik Müdürü Cenk Özcan, konuşmasının başında Filistin’deki zulmü kınadığını belirterek, “Futbol nasıl konuşulur bilmiyorum. Binlerce, milyonlarca insan var” dedi. Şu anda bombalar altında. Futbol hakkında ne konuşabiliriz? Aklıma bile gelmiyor. Filistin.” “Türkiye’deki zulmü kınıyoruz” dedi. Maça ilişkin değerlendirmesinde Özcan, “Maça geldiğimizde aslında iki takımı da tebrik etmemiz gerekiyor. Maç tam bir taktik savaşıydı. Erzurum, ligde son 5 yılda en iyi oynayan takımlardan biri. Beşte oyun. Gerçekten haklı bir özveriyle çalışıyorlar. Onları tebrik etmemiz lazım. Şampiyonluk planları olan değerli bir takımlar.” Takım olarak hafta boyunca tüm bunlara çalıştık ve bu çalışmanın sonunda maçı 1-0 kazandık. Maç bizim lehimize sonuçlanabilirdi. Farklı bir şekilde onların tarafına geçebilirdi. Maç geldi ve geçti. İlk yarıda kaçırılan net durumlar vardı. İkinci yarıda kaçırdığımız net durumlar vardı. “Geçiş maçına dönüşeceğini biliyorduk. Bunun hazırlıklarını yaptık. Ataklarımızı da buna göre hazırladık. Maç sonunda da gülen taraf biz olduk. Ancak ben Erzurumspor’u ve Erzurumspor seyircisini canı gönülden tebrik ediyorum. Güçlü bir çaba sarf ediyoruz. Herkesin onlara destek vermesi gerekiyor. Çok teşekkür ediyorum” dedi. .

Hakan Kutlu: “Maçın ilk yarısı ile ikinci yarısı çok farklıydı”

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu; Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, “Taraftarımızın önünde kendi sahamızda oynadığımız maçı kazanmak istiyorduk. Oyunu iki farklı devrede oynadık. İlk yarıda mağlup olan bir takım vardı. çok güzel işler yaptık, çok pozisyonlara girdik, çok farklı bir şekilde kazanmalıydık, kaçırdık çok pozisyonlar vardı, ikinci yarıda rakibimizi oyuna kattık, rakibimizin birkaç gol pozisyonu vardı ve Gol denemelerimiz de oldu.Maçın ilk yarısı ile ikinci yarısı çok farklıydı.Dediğim gibi ilk yarıda gol atsaydık rahat olurdu.Bizim için güzel görünen bir maçtı.Ama Gol kaçırdıkça rakibin direnci arttı ve ikinci yarıda da söylediğim gibi oyuna katılıp kazandılar.Rakibimizi tebrik ediyoruz.Yüzde yüz gol pozisyonumuz var.Penaltı pozisyonumuz var. Penaltı durumu yine Var’a gitti ve lehimize oldu, değişmeyen bir pozisyondu. VAR’a gittiğimizde durumun lehimize döndüğünü görmedim. Şimdi nasıl bakıyorlar, nasıl inceliyorlar? Penaltıyı vermiyorlar, stoperimiz Mustafa Yumlu da sarı kart görüyor. Yediğimiz gol öncesi sarı kart gördüğü için adama müdahale edemiyor ve çeviriyor. Yani oyunun gidişatını çok etkiliyorlar. Tamam penaltıyı vermediniz, bari oyuncumuza sarı kart ceza vermeyin. Yediğimiz golde sarı kart olduğu için kaptan adamı çevirmek zorunda kaldı. Aynı zamanda bir sonraki maçı da etkiliyorlar. Dört sarı kart çıktı. Hakemlere çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü anlık olaylar gördüklerinizi çalmak zorundadır. Göremeyebilirler. Her ne kadar berbat bir maç yönetseler de maçın hakemlerine bir lafım yok. Ama hakemleri çok etkiledi. Dediğim gibi Var’a giden sürecin lehimize sonuçlanması gerekirken hiçbir pozisyonun lehimize sonuçlanmadığını gördüm. O yüzden oyuncularım, iyi şanslar. Bu tür kazalar olacaktır. Önemli olan oyunun ilk yarısına biraz daha ağırlık verip bunu doksan dakikaya yaymak. Bunu yapacağımıza inanıyorum. “Tuzla maçını kazanıp geri dönerek bu maçı telafi edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

erfelek-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu