Haber

İsrailliler İstanbul’a gelmiyor! F.Bahçe’nin Avrupa maçının mekanı değiştirildi

EuroLeague’de oynanacak F.Bahçe Beko-Maccabi Tel Aviv maçının mekanı değiştirildi. Normalde temsilcimizin ev sahipliğinde İstanbul’da oynanması gereken maç, Maccabi Tel Aviv’in ev sahipliğinde Belgrad’da oynanacak.

HİÇ İZLEYİCİ OLMAYACAK

F.Bahçe Beko, Ülker 16 Kasım Perşembe SporEtkinlik Salonu’nda oynanması gereken Maccabi Tel Aviv maçının da aynı tarihte Belgrad’da “Maccabi Tel Aviv ev sahipliğinde ve seyircisiz” oynanacağını duyurdu.

4 OCAK’TA İSTANBUL’A GELECEKLER

Sarı-lacivertli kulüpten bahise ilişkin yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Beko’nun Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 normal sezonunda Maccabi Playtika ile oynayacağı maçların fikstür yerinde değişiklik yapılmıştır. EuroLeague’den yapılan açıklamada, maç 16 Kasım Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak. Dokuzuncu hafta iç saha maçı ise aynı tarihte Belgrad’da “Maccabi Tel Aviv ev sahipliğinde ve seyircisiz” oynanacak. Maç saat 22.05’te (CET) başlayacak.Bu değişikliğin ardından takımımız Ülker, 4 Ocak 2024 tarihinde iki takım arasında oynanacak 19. hafta maçına katılacak. “Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak.”

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu