Haber

İstanbul’da bugün yağmur yağacak mı? 26 Haziran İstanbul’da yağmur yağıyor mu? İstanbul Valiliği’nden sağanak yağış uyarısı!

İstanbul Yağmur yağacak mı? 26 Haziran İstanbul İstanbul Valiliği’nde sağanak yağmur uyarısı! öne çıkıyor. İstanbul için ilk uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden geldi. İstanbul’da bugün yağmur yağacak mı? 26 Haziran İstanbul’da yağmur yağıyor mu? İstanbul Valiliği sağanak yağış uyarısı haberleri araştırılıyor. İstanbul’da bugün yağmur yağacak mı? 26 Haziran İstanbul’da yağmur yağıyor mu? İstanbul Valiliği’nden sağanak yağış uyarısı! Detaylar haberimizde…

İSTANBUL’DA BUGÜN YAĞMUR YAĞACAK MI?

İstanbul Valiliği, Avrupa Yakası’nda saat 16.00’a kadar şiddetli yağmur beklendiğini duyurdu. Uyarıda, “Yağmurların Çatalca, Silivri, Arnavutköy ve Büyükçekmece çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.” söylendi.

İSTANBUL’DA YAĞMUR NERELERDE YAĞACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün saat 16.00’a kadar İstanbul’un Avrupa yakasında sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Yağmurların Çatalca, Silivri, Arnavutköy ve Büyükçekmece çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor” denildi.

26 HAZİRAN İSTANBUL’DA YAĞMUR MU?

İstanbul için ilk uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden geldi. Uyarıda, İstanbul’un Avrupa yakası, Tekirdağ’ın doğusu ve Kırklareli çevresinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışın önümüzdeki 4 saat içinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı varsayılıyor. Rüzgar, kısa süreli fırtına gibi aksiliklere ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmak gerekiyor.

İSTANBUL VALİSİ’NDEN FIRTINA YAĞMUR UYARISI

Bu uyarının ardından İstanbul Valiliği de bir açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, “Önümüzdeki 4 saat içinde İstanbul Avrupa yakası çevrelerinde (Çatalca, Silivri, Arnavutköy ve Büyükçekmece) yerel olarak kuvvetli sağanak yağış olacağı iddia ediliyor.

?? #Meteoroloji’ye göre;
Önümüzdeki 4 saat içinde İstanbul Avrupa yakasının (Çatalca, Silivri, Arnavutköy ve Büyükçekmece) yerel olarak kuvvetli, çevrelerinde sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunuz.
?? https://t.co/9cUF1Wv0b0 pic.twitter.com/h1EbDjTR5R

— TC İstanbul Valiliği (@TC_istanbul) 26 Haziran 2023

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu