Haber

Kartal’dan Osai-Samuel’e uyarı: Play-Station oynamasını yasakladım

Süper Lig’in 9. haftasında Hatayspor’u 4-2 yenerek 9’da 9 yapan lider Fenerbahçe’de moraller oldukça iyi. Teknik Direktör İsmail Kartal, camianın beklentilerini karşıladıklarını söyledi.

Hatayspor’u doğru analiz ettiklerini belirten Kartal, “Farklı bir sistemle oynayabileceklerini düşünmüyorduk ama aynı liste geldiğinde 3 oyuncuyla oynayacaklarını gördük. Zaten her sistem üzerinde çalışıyoruz. İyi başladı, Volkan hoca 5 oyuncuyla oyuna başlayınca hızla 2-0 öne geçtik ve ardından 4’te takıma geri döndüler. İkinci yarıda oyuncularımıza ‘Kendi oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz’ dedim. Gücümüz yetse 4. ve 5. golü atmayı konuştuk. Skor rehaveti nedeniyle ikinci yarıya iyi başlayamadık. 1 gol yedik, 1 gol kaçırdılar, sonra 1 gol attık. Sonlara doğru “Biz üstesinden geldik” doğru oyun. Kazandığımız için mutluyum, oyuncularımı tebrik ediyorum. Hatayspor’a ve Volkan kardeşime başarılar diliyorum.” dedi.

‘ÖZEL HAYATINA DİKKAT EDİLMELİ’

Rekor takıntılı olmadıklarını belirten Kartal, şöyle devam etti: “9 üzerinden 9 almak çok güzel, oyuncularımı tebrik ediyorum. Camianın beklentilerine iyi cevap verdik ama ben çok da rekor takıntılı bir insan değilim. Ludogorets maçına odaklandık. Bright’ın (Osayi-Samuel) hala eksikleri var. Bright benim istediğim değil. Dün akşam kendisiyle uzun bir görüşmem oldu. Özel hayatına dikkat etmesi gerekiyor. . Gece yarısına kadar ayakta kalmasını ve Play-Station oynamasını yasakladım. Bana söz verdi. ‘Bundan sonra daha iyi olacağım, oynamayacağım efendim’ dedi. “Düzeltilmesi gereken bazı küçük eksiklikleri var. Eğer bunları düzeltirse birinci sınıf bir oyuncu olacak.”

LİVAKOVİÇ’İN SAĞLIK DURUMU

Livakovic’in çok büyük bir sorunu olduğunu düşünmediğini belirten Kartal, “Miha (Zajc) geç geldi ve kampa gitmedi. Geçen yıldan sakatlığı var, kampa gitmedi, sürekli kampa gidiyor.” Milli takım. Düzenli antrenman yapıp fiziksel gelişimini sağlayamıyoruz. Bazı oyuncuların performansını arttırabiliyoruz.” “İstesek de elimizde değil, milli takıma gittikleri için onları o seviyeye getiremiyoruz. Takım seviyesine getirmem gereken oyuncular var, takımımla konuşacağız. ve bunu başarmaya çalışın.” dedi.

Suudi Arabistan’da oynanacak Süper Kupa maçıyla ilgili soru üzerine Kartal, “Yabancılar ayın 24’ünde son maçını oynadıktan sonra tatil yapıyor. Yabancılar tarafından pek olumlu karşılanmayabilir ama bu, hükümetin aldığı bir karar. Federasyonla oynayacağız, bizim için sorun yok.” o cevapladı. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu