Haber

Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu: 14 Gözaltı

TEKİRDAĞ’da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda 14 kişi gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan şüphelilerden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi. Uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı tespit edilen İ.D. ve VA, Süleymanpaşa ilçesi Zafer Mahallesi’nde 2 adrese daha baskın düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda 535 sentetik hap, 3,8 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu kullanma aleti ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.D. ve VA çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

12 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri Süleymanpaşa, Çerkezköy, Çorlu ve Şarköy ilçelerinde şüphe üzerine durdurulan şahıslar ve adreslerinde arama yaptı. Aramalarda 62 gram bonzai, 39 gram eroin, 26 narkotik hap ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 4 bin 600 lira ele geçirildi. Gruplar, uyuşturucu ticareti suçundan YK, VD, E.Ö, AU, SN, G.Ö, MM, AS, FK, HU, HT ve FB’yi gözaltına aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu