Ekonomi

Toroslar EDAŞ, Adana ve Mersin’de Kesintisiz Elektrik Dağıtımına Yönelik Yatırımlarına Devam Etti

Toroslar EDAŞ, Adana ve Mersin’de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın ilk yarısında onarım ve yatırım hizmetlerine devam etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sektör lideri teknolojiler ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Toroslar EDAŞ, elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı proje ve yatırımlarla gerçekleştirdi.

Toroslar EDAŞ, Adana’da 13 bin 122 trafo ve 37 bin 163 kilometre sınır uzunluğu ile sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlamak amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam etti.

Çukurova, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir, Ceyhan, Yumurtalık, Karaisalı, Karataş, Pozantı, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli’de 2 bin 847 adet aydınlatma armatürünün bakımını yapan Toroslar EDAŞ ekipleri, 2 adet pano, 43 adet trafo ve 114 adet temin etti. Bölgedeki trafolar. dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentteki 7 bin 172 kilometrelik hattın bakımı da tamamlandı.

Öte yandan hizmet verdiği 1 milyondan fazla müşteriye daha iyi hizmet verebilmek için toplamda 1741 kilometrelik yeni bir metro hattı kuran grupları, kentte 2 bin 455 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca 95 adet yeni elektrik panosu ve 28 adet trafo merkezinin montajı tamamlanmıştır.

Mersin’de yatırımlar hız kesmedi

Toroslar EDAŞ, Mersin’de 11 bin 841 trafo ve 42 bin 531 kilometrelik hudut ile sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlamak amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam etti.

Akdeniz, Faziletli, Toroslar, Mezitli, Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla, Gülnar, Aydıncık, Silifke, Anamur, Bozyazı ve Mut’ta 7 bin 332 adet aydınlatma armatürünün bakımını yapan Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede ayrıca 71 pano, 278 trafo ve 303 dağıtım merkezinin bakımını yaptı. harcandı. Ayrıca kentteki 14 bin 442 kilometrelik hattın bakımı da tamamlandı.

Hizmet verdiği 1 milyonu aşkın müşterisine daha yeterli hizmet verebilmek amacıyla toplamda 1616 kilometrelik yeni yer altı sınırı oluşturan Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 2 bin 522 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca 139 adet yeni elektrik panosu ve 73 adet trafo merkezinin montajı tamamlandı.

Başkent EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Toroslar EDAŞ, 2016-2020 yıllarını kapsayan son tarife döneminde Türkiye’de 21 dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapan şirket oldu. .

Toroslar EDAŞ’ın Adana ve Mersin’deki bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. ???????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu