Haber

Yalnız Kalan Serdar Ortaç, Varlıklarını Çalışanlarına Bırakacağı İddiasına Yanıt Verdi

Son dönemde TikTok canlı yayınlarında yaptığı açıklamalar ve depresif halleriyle dikkat çeken ünlü müzisyen Serdar Ortaç, Arnavutköy’de yakalandı. Mal varlığını kime bırakacağını tartışırken miras açıklamaları yapan Ortaç, ilk kez ortaya çıkan habere yanıt verdi.

Son dönemde sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Serdar Ortaç, dergide de sıkça konuştuğumuz isimler arasında yer alıyor.

Bir süre boşanma ve nafaka süreci gündemi meşgul etti. Eski eşi Chloe Loughnan’ın tartışmalarıyla dergi gündemi sarsıldı. Öte yandan eskisi gibi olmadığını ve parasının kalmadığını söyleyen Serdar Ortaç’ın borçlarını ödemeye çalıştığı konuşuldu.

Geçtiğimiz aylarda Chloe Loughnan evlenme teklifi alıp hayatına devam ederken, boşanma sonrası dönemde sık sık morali bozuk gördüğümüz Serdar Ortaç ise sosyal medya üzerinden canlı yayınlarına devam etti.

Bazen hüzünlü, bazen eğlenceli anları takipçileriyle paylaşan Ortaç, sosyal medyada viral olan sayısız video klibe imza attı. Özellikle sakin anları ve sıkılmış telaffuzları viral oldu.

Biraz kendine gelmeye başlayan ünlü müzisyen, önceki gün Mehmet Ali Erbil’le yaptığı canlı yayınla gündeme geldi.

Kız arkadaşından ayrılan ve morali bozulan Mehmet Ali Erbil, bir anda ağlamaya başlayınca, ne olduğunu anlayamayan Serdar Ortaç, ‘Neler oluyor?’ diye sordu. İlk gösterimi izleyen herkesi güldürdü.

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçının kalan tüm mal varlığını çalışanlarına bırakacağı yönünde iddialar ortaya çıkmıştı.

53 yaşındaki Serdar Ortaç’ın MS hastalığı nedeniyle sağlığına ilişkin sık sık açıklamalarda bulunsa da bugüne kadar vasiyet bıraktığı duyulmamıştı. Ancak son dönemde mal varlığını çalışanlarına bırakacağı iddia edildi.

Gazeteciler, önceki gün Arnavutköy’de görülen Ortaç’a tartışmaları sordu.

Gazetemagazin hesabından paylaşılan röportaj görüntülerinde Ortaç’ın iddiaları doğruladığı görüldü. ‘Ailesi ve çocuğu yok. Bu yüzden bunu çalışanlara vereceğim. Esasen bir ikametgâh var. ‘Bunu da paylaşacaklar.’ söz konusu.

Vasiyet niteliğindeki sözlerin resmiyet kazanıp kazanmadığının sorulması üzerine Ortaç, “Ben yazdım, onlara verdim. Onlar halleder. Hemen ölmeyeyim…” dedi.

sarkikaraagac-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu