Haber

Yeni Açıklama Geldi: Üçler Döner’in sahibi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etti, tepkiler üzerine R yaptı

Üçler Döner’in sahibi Hacı Mustafa Atmaca, sosyal medyada yaptığı canlı yayınla gündem oldu. Atmaca’nın yayınında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına yönelik hakaret edici sözleri büyük tepki çekti. Bu olayın ardından kamuoyunda ağır eleştirilere maruz kalan Atmaca, adliyeye çıkarılarak tutuklandı. Olayın ardından Hacı Mustafa Atmaca’dan yeni bir açıklama geldi.

Detaylar içeriğimizde…

Erzurum’daki Üçler Döner restoranının sahibi “Hacı Dönerci” lakaplı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hacı Mustafa Atmaca, 10 Kasım’da herkesi üzen ve şoke eden bir eylem gerçekleştirdi.

TikTok’tan canlı yayın yapan Hacı Dönerci, 10 Kasım’da yaptığı canlı yayında Osmanlı İmparatorluğu ile Türkiye Cumhuriyeti’ni karşılaştırarak Atatürk’e ve silah arkadaşlarına hakaret etti.

“Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren köpekler toprak kaybetti” diyen Hacı Dönerci, vatandaşlardan büyük tepki gördü.

Tepkilerin odağı olan Üçler Döner’in sahibi Hacı Mustafa Atmaca, yeni bir açıklama yaptı.

Açıklamalarının yanlış anlaşıldığını savunan Atmaca, takipçilerine bu gerçek dışı provokasyonlara itibar etmemelerini söyledi.

Bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu