Haber

Çağdaş Atan, Galatasaray’ın yenilgisini Türkiye Kupası’na bağladı: Format değiştirelim

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray’a 2-0 yenildikleri deplasman maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

“PLANA UYDUK”

Maçla ilgili konuşan Çağdaş Atan, yaptığı açıklamada, “Oyuncularımı tebrik ediyorum, plana sadık kaldık. Maça çok iyi girdik. İlk golü yemeden Galatasaray’a pozisyon vermedik. Muslera’yı vurmaya zorladık.” uzun top.”

“MAÇ BİZE ÇEVİRİLEBİLİRDİ”

Rakiplerini zorladıklarını belirten Atan, “Tek golle maç bizim aleyhimize dönebilirdi. İstediğimiz golü attık ama ofsayt kararı verildi. Golü atsaydık maç zor olacaktı. Galatasaray. Galatasaray uzun süredir iç sahada bu kadar zorluk yaşamamıştı. Deplasmanda oynanması zor bir maç, oynayarak kaybettik. Onlara başarılar diliyorum.” Şu şekilde konuştu:

“FORMATI DEĞİŞTİRELİM”

Türkiye Kupası ile ilgili konuşan Çağdaş Atan, “Avrupa’ya gitmek istiyoruz. Kazanmaya devam etmeliyiz. Ligden ya da kupadan Avrupa hedefimiz var. Zor olacak ama başarmayı planlıyoruz. İki stoperim” dedi. 120 dakika oynadık, maçı oynadık. 72 saat sonra bize maç oynattılar. Emirhan ve Lima 120’şer dakika oynadılar. Çok detaylı ama belirleyici unsurlar gibi görünüyorlar. Fikir alışverişinde bulunabiliriz. Kupa ağır dönemde oynanırsa Sezonun 90 dakika sonunda Fransa’daki gibi penaltıyı kullanalım ve kazananı belirleyelim.Madem Avrupa’yı örnek alıyoruz… Oyuncuların hepsi bu kadar Ezmenin, günleri kısa tutmanın bir manası yok.Galatasaray Bandırmaspor’la oynadık 4 gün sonra oynadık. Hatayspor’la oynadık, Hatayspor maçı 5 gün sonra oynayacak. Neden 3 gün sonra oynuyoruz? TFF ve yayıncının buna dikkat etmesi lazım. 90 dakika sonra penaltılarla bitirin. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, perişan durumdalar.” söz konusu.

demirkoyajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu