Haber

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkanı Adayı Yurder Şahin Seçim Ofisi Açıldı

UYG Partisi Kocasinan Belediye Başkanı Adayı Yurder Şahin’in seçim bürosu açıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’yi doğru belediyecilikle buluşturacaklarını ve adayların tüm Kayseri’yi kucaklayacağını belirterek; “Bugün baktığımızda tüm Kayseri’yi kucaklayacak, hiçbir ayrım yapmadan Kayseri’de ortak vicdan sahibi olacak, kendi işinde başarılı, aile hayatında başarılı, toplumun önde gelen insanlarına aday gösterdik. Bu insanlar kendi sermayeleri ve helal paralarıyla sahada mücadele edecekler.” “Kayseri’de umarım tüm halkı kucaklayan, vatan haini olmayan belediye başkan adayları çıkar. Yıllardır bunun için çabaladık, vermeye devam edeceğiz. Bir milletvekili olarak şunu söyleyebilirim ki her zaman yanındayız. Adaylarımıza sonuna kadar kefil olun. Burası bizim ülkemiz. “Onlar iyi yönetecekler, iyi belediyecilik yapacaklar, sadece hoş bir azınlığın belediye başkanı olmakla kalmayacaklar, hain olmayan herkesi öz kardeşleri gibi kucaklayacaklar. ‘Bana şunu verdin, bunu vermedin’ diye insanları ötekileştirmeyecek, para kazananlarla iş yapmayacaktır. Bütün vatandaşları kucaklayacak” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Tansu Şener, bu seçimlerde nitelikli bir aday kadroyla çalıştığı için kendisini şanslı sayarken; “İl başkanı olarak bu yerel seçimlerde kendimi şanslı görüyorum. Çünkü öyle kaliteli bir aday kadrosuyla çalışıyorum ki, Kayseri halkının desteklediği bir aday kadrosuyla çalışıyorum. Adaylarımızı herkes olumlu konuşuyor, kabul ediyor ve eminim ki bu da öyle. 31 Mart’ta sandıklara yansıyacak. İnanıyorum ki 1 Nisan sabahı sandıklar açıldığında Kayseri rahatlayacak. “Belediyeyle görüşecek” dedi.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkanı Adayı Yurder Şahin konuşmasında inançla ve kararlılıkla yola çıktıklarını kaydetti; “Bu yolun çok zor olacağını biliyorduk. Çünkü eşit kurallarla uğraşmıyoruz. Devletin gücüyle karşı karşıyayız. Ama buna karşı inancımız var. İnşallah bu inançla biliyoruz ki bu milletimiz daha iyi şeyleri hak ediyor. Bu kararlılıkla yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz üretime ve bilime kararlıyız. Bilime, kültüre, sanata, Mustafa Kemal Atatürk’e inandık. En önemlisi size inandık. biz bunu başaracağız, emin olun. Kararlıyız, inançlıyız, başaracağız. Bunu çok iyi biliyoruz, insanımız hizmete daha uygun, daha uygun yönetilmeyi, daha uygun yaşamayı hak ediyor. Bu yüzden yola çıktık. Bunları hep birlikte başaracağız” dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosu dualarla açıldı. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu