Ekonomi

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB’de Jandarma Karakolu inşaatına başlandı

Çanakkale’de sütten peynire, etten balığa, sebzeden meyveye sayısız gıda ürününün işlenmesi, paketlenmesi ve pazarlanmasına olanak sağlayacak Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakolu’nda üretim çalışmaları başladı.

Tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ön plana çıkan şehrin ekonomisinde her zaman önemli bir yere sahip olan süt ve süt ürünlerinin yanı sıra tarım ürünlerinin de işleneceği Ezine Besin İhtisas OSB, yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Çanakkale’de 8 bin kişiye istihdam sağlayacak Ezine Gıda İhtisas OSB’de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılara birçok muafiyet ve teşvik imkanı sunan Besin İhtisas OSB bünyesinde 91 parsel bulunuyor. 125 milyon TL yatırımla 1.360 dönüm arazi üzerine kurulması planlanan Gıda İhtisas OSB’de yaklaşık 8 bin kişiye istihdam sağlanması hedefleniyor.

Ezine Besin İhtisas OSB’de devam eden çalışmalar kapsamında yapılması planlanan Jandarma Karakolu’nun inşaatına başlandı. Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, sosyal medya hesabından müjdeli haberi paylaştı; Bunu, ‘Ezine Beslenme İhtisas Organize Sanayi Bölgemizdeki Jandarma Karakolu’na hayırlı olsun’ paylaşımıyla duyurdu.

Başkan Yüksel, yaptığı paylaşımda, “Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemizde Jandarma Karakol inşaatı çalışmaları başladı. Sevdamız Ezine’ye ve Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz. İçişleri Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyoruz.” Takviyelerinden dolayı Sayın Bülent Turan’a teşekkür ederiz.” – ÇANAKKALE

caglayancerit-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu