Haber

CHP Kars Adayı İnan Akgün Alp: “Kars’ta 5’li Çete Var. 15 Mayıs’tan Sonra Kars’ta 5’li Çetelere Açıkça Meydan Okuyacağız”

TACETTİN DURMUŞ

CHP Kars Milletvekili Adayı İnan Akgün Alp, “Kars’ın beş çetesi var. Beş çetenin beşine birden meydan okuyorum. Kars’a uyuşturucu sokup zehirleyenler anaların ocağını söndürün, bugünden itibaren sizin ocağınızı söndüreceğiz. 15 Mayıs. Uyuşturucu yine bu şehirde yasak, ben veririm. Kemal KılıçdaroğluTürkiye’de olduğu gibi 15 Mayıs’tan sonra Kars’ta da 5 kişilik çetelere açıktan meydan okuyacağız.

CHP Kars İl Başkanlığı; Milletvekili adayı için tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya; CHP Kars Milletvekili Adayları İnan Akgün Alp, Onur Uludaşdemir ve Evren Yerdelen’in yanı sıra CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, DEVA Partisi Kars İl Başkanı İnanç İhtimam, Saadet Partisi Kars İl Başkanı Erkan Timuroğlu ve Gelecek Partisi Kars İl Başkanı Yavuz Müellif de katıldı. CHP milletvekili adayı İnan Akgün Alp burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“12 Eylül’den beri direnen solculara, devrimcilere, demokratlara uzun zamandır beklediniz. Ama artık son. Geliyoruz. Şimdi çok güçlü bir şekilde geliyoruz. İnan Akgün Alp olarak konuşuyorum. …Birleşmeye,barışmaya,kimsenin ötekileştirilmediği yeni bir Kars yaratmaya geldim.Kimsenin şüphesi benden olmasın.

İkinci mesajım ise müttefik olduğumuz kurucu partilerimizin değerli temsilcilerine; Genel liderlerimizin Ankara’da yaptığı gibi eşitler arası bir hukuk içinde olacağız. Ben, İnan Akgün Alp ve arkadaşlarım 5 yıl sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil, diğer tüm partilerin milletvekili olacağız. Aramızda her zaman kardeşlik kanunu olacaktır. bu kadar yeter Kemal KılıçdaroğluOnu destekleyelim.

“BU SAATTEN SONRA KARS’TA KÜRT, TÜRK, AZERBAYCAN, YEREL VE ​​MÜLKİYET BİTTİ”

Kars halkına dördüncü mesajımda; Bu tarihten itibaren Kürtçülük, Türkçülük, Azerilik, Yerlicilik, Terekemecilik bitmiştir. Hepimiz bu ülkenin özgür, onurlu ve eşit vatandaşlarıyız. Kars’ta bir daha bu nifak tohumlarının yeşermesine izin vermeyeceğiz, müsaade etmeyeceğiz. Bu uğraşımda en çok güvendiğim gençler size güveniyorum. Çünkü sizler saf insanlarsınız. ve birlikte temiz bir sayfa açacağız. Bugün vatanın size ihtiyacı var ve söz konusu vatan ise gerisi detay. Bugün ülkenin taze kana ihtiyacı var.

Burada açıkça meydan okuyoruz. Kars’ın 5’li çetesi var. 5’li çetenin 5’ine de meydan okuyorum. Kars’a uyuşturucu koyup zehirleyenler anaların ocağını söndürün, 15 Mayıs itibari ile ocaklarınızı söndüreceğiz. Artık bu şehirde uyuşturucu yok. Kumar oynayıp, fuhuş yapıp sobayı söndürenler, tefecilik yapıp sobayı söndürenler; Arkalarına üç beş çakal alıp, mafyacılık yapan, devlet malına zarar veren hırsızlar… Kars’ın beş çetesi bunlar. Hemşerilerim, size sesleniyorum. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’de olduğu gibi 15 Mayıs’tan sonra Kars’ta da 5 kişilik çetelere alenen meydan okuyacağız. Nasıl Sayın Genel Liderimiz Kılıçdaroğlu Türkiye’de bu meydan okumayı yaptıysa, bu yol Kılıçdaroğlu’nun yoludur. Ben onun sadık oğlu ve askeriyim. Ve Türkiye’de ne varsa, söz veriyorum Kars’ta da CHP iktidarında olacak. Kemal Kılıçdaroğlu için en çok koruma amacı olan bir şehir olacak. Bu ulusal bir sorundur. Bu işte sağ sol yoktur. Bu işte Türk-Kürt, zengin-fakir yok, bu işte Alevi-Sünni yok. Bu iş ülkenin sorunu ve bugün ülkenin bize ihtiyacı var.”

Kaynak: ANKA / Yerel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu