Yaşam

Geleceğin Mucitleri Canik Discovery Kampüs’te Yetişecek

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Deneysel Teknoloji Atölyeleri Uygulama Sınavına katılan öğrencileri ziyaret ederek başarılar diledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Deneysel Teknoloji Atölyeleri Uygulama Sınavına katılan öğrenciler ve aileleri ile sınav öncesi görüşmeye geldi. Lider İbrahim Sandıkçı, öğrenciler ve aileleri ile sohbet ederek öğrencilere başarılar diledi. Uygulama sınavını başarıyla tamamlayan öğrencilerin Canik Özdemir Bayraktar Keşif Yerleşkesi’nde yer alan Deneysel Teknoloji Atölyesi’nde eğitim alacağını belirten Önder İbrahim Sandıkçı, “Canik’te orijinal araştıran ve üreten geleceğin bilim adamları ve mucitleri yetiştirilecek. çalışmalar.”

Canik’te Uygulamalı Eğitim

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Yerleşkesi’ndeki atölye, laboratuvar ve keşif alanlarında öğrencilerin uygulamalı olarak eğitim alacağını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Belediyesi olarak ilçemizde birçok projeyi hayata geçirdik. çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi eğitimi almasıdır. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Yerleşkemizi 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak ilçemize kazandırdık. İlimizde düzenlenen TEKNOFEST Karadeniz’in açılışını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Canik Keşif Yerleşkemizde bulunan tüm atölye, laboratuvar ve keşif alanlarında çocuklarımız ve gençlerimiz uygulamalı eğitim alacaklar. Canik’te geleceğin araştıran ve özgün eserler üreten bilim adamları ve mucitler yetiştirilecek.”

Sanal Gerçeklik Teknolojisi ile Ziyaret Edildi

Deneysel Teknoloji Atölyeleri Uygulama Sınavı’na katılan öğrenciler ve aileleri, Canik Belediyesi’nin sınav merkezinde kurduğu stantta Canik Özdemir Bayraktar Keşif Yerleşkesi’ni sanal gerçeklik teknolojisi ile gezme fırsatı buldu. Öğrenciler ve aileleri, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Yerleşkesi’ndeki atölye, laboratuvar, uygulama ve keşif alanlarını sanal gerçeklik gözlüğü ile gezdi. Canik Keşif Yerleşkesi’nde özel olarak tasarlanan atölye, laboratuvar, uygulama ve keşif alanları büyük beğeni topladı. Canik Belediyesi sınava katılan öğrencilere, ailelere ve yetkililere şeker ikram etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya ziyaret programında T3 Vakfı Genel Müdürü Ömer Kökçam ve Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Kemal Tural eşlik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haberakcadag.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu