İş

Mastercard ve Dubai İslam Bankası sınır ötesi ödeme hizmetini başlatıyor

Mastercard ve Dubai İslam Bankası (DIB), hem eşler arası (P2P) hem de işletmeler arası (B2B) süreçler için sınır ötesi ödemeleri aksatmayı amaçlayan yeni bir ortaklığı duyurdu. Bugün duyurulan hizmet, müşterilere garantili döviz kurları ve rastgele kesintiler olmadan transferlerinin tam değerini sunmak için Mastercard’ın Sınır Ötesi Hizmetlerinden yararlanıyor.

Bu stratejik işbirliği, DIB’in uluslararası havale alanındaki ilk inovasyon odaklı iş girişimini temsil ediyor ve bankanın müşterilerine sunduğu hizmetleri geliştiriyor. Bu hizmetle DİB artık 40’tan fazla ülkede dijital kanallar aracılığıyla gerçek zamanlı havale işlemlerini kolaylaştırarak acil finansal ihtiyaçları verimlilik ve güvenilirlikle karşılayabilecek.

DIB Grubu CEO’su Dr. Adnan Chilwan, bu işbirliğinin bankanın Mastercard’ın küresel uzmanlığıyla bütünleşmiş kusursuz bir ödeme altyapısı oluşturma misyonuyla uyumlu olduğunu belirtti. Hizmet, küresel banka hesaplarının %95’ine ve yaklaşık 350.000 nakit alım noktasına ulaşmayı da içeren geniş bir müşteri tabanına hitap etmeyi amaçlıyor ve özellikle banka hesabı olmayan nüfus için faydalı.

Mastercard Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Lideri Dimitrios Dosis, şirketin hızlı, güvenli ve uygun fiyatlı uluslararası para transferleri sağlama konusundaki kararlılığının altını çizdi. Müşterinin hizmete olan güvenini artırmak için kullanıcılar, aktarım süreci boyunca daha fazla şeffaflık sağlamak üzere gerçek zamanlı süreç durumu izleme olanağına erişebilecek.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu