Haber

Sivasspor Basın Sözcüsü: Yeni transferlerle daha iyi olacağız

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor’u kendi sahasında 1-0 mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Karagöl, maçın ardından stat çıkışında basına yaptığı açıklamada, yeni transfer edilen futbolculardan 3’ünün maçın son dakikalarında forma şansı bulduğunu belirtti.

Önümüzdeki haftalarda daha ofansif maçlar oynayacaklarını belirten Karagöl, “İnşallah önümüzdeki günler çok daha iyi olacak. 8 oyuncumuzla yollarımızı ayırıp yerlerine 8 oyuncu aldık.” söz konusu.

Orta transfer döneminin çok zor geçtiğini, en iyi oyuncuları takıma katmak istediklerini ve çok çaba sarf ettiklerini belirten Karagöl, “Onlarca oyuncuyla görüştük. Takip ettiğimiz, görüştüğümüz oyuncularla transfere imza attık. Transferin son haftasında süreç bitiyor. İnşallah bundan sonra performansları çok daha iyi olacak ve çok başarılı olacaklar.” “Daha iyi bir Sivasspor izleyeceğiz.” dedi.

“Sivas’ın en büyük markası Sivasspor”

Taraftarlardan takımlarına güvenmelerini isteyen Karagöl, “Sivas’ın en büyük markası Sivasspor’dur. Taraftarlarımız geldiğinde çok daha güzel şeyler olur. Biz her anlamda çok daha avantajlıyız. 12. adam her zaman taraftardır. Yapsınlar” dedi. Bunu hissediyoruz ve onlara yardım etmek için elimizden geleni yapacağız.” “Bunu sizin için yapmaya çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Oyuncuları Modou Barrow’a ara transfer döneminde çok sayıda teklif geldiğini belirten Karagöl, şöyle konuştu:

“Barrow’a teklifler geldi. İstediğimiz oyuncuyu gönderiyoruz, istemediğimizi göndermiyoruz. Kadro büyüklüğü olarak Barrow’a takımda ihtiyacımız var. Çünkü önümüzdeki haftalarda hedefimiz en iyi oyuncular. İlk 5’e girmek istiyoruz. O yüzden kadro büyüklüğü önemli. Kadromuzda sakatlıklar ve cezalılar da var. “Oyunculardan dolayı ciddi sıkıntı yaşadığımız günler oldu. Kendimize bir hedef belirliyoruz ve bu hedef doğrultusunda kadro büyüklüğü bizim için çok önemli. Barrow’dan memnunuz ve kalmasını istedik.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu