Yaşam

Şeyma Subaşı’dan Ramazan’a Saygı Mesajı

Sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafları ve pozlarıyla dikkat çeken Şeyma Subaşı Ramazan ayına girilmesiyle birlikte Ramazan paylaşımı yaptı.

Aşkları, açıklamaları ve hızlı evlilikleriyle Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, en son Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlilik yaşamıştı. Ancak 5 ay süren evlilik çiftlerin ayrılık kararı almasıyla sona ererken Şeyma Subaşı bu tarihten beri çeşitli isimlerle anılarak gündeme geliyor. Sosyal medya hesabını en etkin kullanan isimlerden birisi olan Şeyma Subaşı, yaptığı yeni açıklamada Ramazan’a vurgu yaptı.

Şeyma Subaşı’dan Ramazan’a Saygı

“Ramazanın ruhuna saygı gösterelim”

Ayrılık sonrasında uzun zamandan beri Bahreyn’de yaşamını sürdüren ve Formula 1’e katılarak prensin partilerinde boy gösteren Şeyma Subaşı, “Ramazan’ın ruhuna saygı gösterelim” diyerek bu aya dikkat çekti. 2.8 milyon kişi tarafından takip edilen Şeyma Subaşı, açıklamasında “Tüm Müslüman kardeşlerime ve diğer dinlerden dostlarıma huzurlu bir Ramazan diliyorum. Bu güzel ayın dünyaya anlayış, kolaylık, pozitiflik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte Ramazan’ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım.” dedi.

Şeyma Subaşı paylaşımı sonrasında profilde Ramazan’a dair yorumlar ve görseller paylaşıldı. Hikaye bölümünde paylaştığı içeriklerle dikkat çeken Şeyma Subaşı’nın Ramazan mesajı sonrasında sosyal medyada nasıl bir paylaşım yapacağı da merak edilmeye başlandı. Dekolte kıyafetleri, dansları ve pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Şeyma Subaşı’nın Ramazan ayındaki paylaşımlara da bu nedenle mercek altına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu